ZZP opdrachten: voor ieder wat wils

ZZP opdrachten: voor ieder wat wils

 

 

 

 

 

 

Talisman is hét detacheringsbureau wanneer je op zoek bent naar een specialist in de ICT of finance, of wanneer je als kandidaat op zoek bent naar een baan.

Wij bemiddelen tussen ICT professionals en werkgevers, waarbij wij veel freelance ICT opdrachten uitzetten naar freelancers. Via onze website kunt u gemakkelijk zoeken naar onze opdrachten binnen de gehele IT-branche.

Naast ZZP opdrachten en interim opdrachten freelance bieden wij ook vaste banen aan via diverse werkgevers die hun vacatures onder andere bij ons uitzetten.

Als u als ZZP’er op zoek bent naar verschillende opdrachten, dan kan u een kijkje nemen in ons huidige aanbod. Ook kan u zoeken naar freelance opdrachten en als u op de hoogte gehouden wilt worden van toekomstige ZZP opdrachten, dan kan u zich uiteraard bij Talisman inschrijven.

 

Neem contact op Inschrijven

 

Interim opdrachten freelance

Naast het aanbieden van losse ZZP opdrachten verzorgt Talisman tevens de bemiddeling tussen werkgevers en freelancers voor interim werk.

Regelmatig hebben wij interim opdrachten freelance, waarbij wij kijken naar uw kwalificaties, maar ook naar uw persoonlijkheid en de bedrijfscultuur waarbinnen deze interim opdrachten freelance geplaatst worden.

Deze aspecten wegen mee in het bemiddelingsproces, waardoor u zeker weet dat wij voor u de juiste match vinden bij welke opdracht dan ook. Zodra er een passende interim vacature freelance of ZZP opdracht beschikbaar komt, dan zullen wij u vanzelf benaderen.

 

Talisman: een ervaren specialist

De opdrachten die worden aangeboden via Talisman zijn zeer gevarieerd, maar richten zich wel voornamelijk op de IT. Daarnaast bedienen wij nog andere branches voor ZZP opdrachten. Voor meer informatie over Talisman en haar specialisaties, neem contact met ons op.

U kunt bovendien profiteren van Talisman Benefits, welke gericht is op het bieden van voordelen aan ZZP’ers en freelancers. Voor meer informatie kan u altijd vrijblijvend contact opnemen met Talisman. Wij helpen u graag aan ZZP en interim opdrachten.

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bram Eekhout - Freelance opdracht