Onze expertise

Onze expertise Talisman streeft al ruim 30 jaar de grootst mogelijke klantgerichtheid na daar al onze bemiddelingen 2 opdrachtgevers kent, de opdrachtgever en de specialist. Deze strategische keuze komt uit geloof dat elk individu staat voor zelfstandigheid, verantwoording, en ontwikkeling van Talent. Talisman gelooft in maken van de beste match, iedere keer weer. Organisatie Om […]

Onze expertise

Talisman streeft al ruim 30 jaar de grootst mogelijke klantgerichtheid na daar al onze bemiddelingen 2 opdrachtgevers kent, de opdrachtgever en de specialist. Deze strategische keuze komt uit geloof dat elk individu staat voor zelfstandigheid, verantwoording, en ontwikkeling van Talent. Talisman gelooft in maken van de beste match, iedere keer weer.

Organisatie

Om deze keuze te incorporeren in Talisman, is Talisman ingericht in 3 afdelingen die intensief samenwerken.

  • Account- & Field Management
  • Recruitment
  • Administratie & Financiën

Kwaliteit in het proces

Geen van de afdelingen kan zonder de anderen, dit resulteert in kwalitatieve dienstverlening. Deze samenwerking garandeert de hoge kwaliteit. In de rijke historie van Talisman zijn vele zg. “best practices” voorbij gekomen. Talisman heeft hiervan weer het beste gekozen om een ultiem proces in te richten om tot de best match te komen. Talisman heeft geen kwalitatief goed proces, maar kwaliteit door haar proces. Niemand werkt alleen, ook al zijn er op het oog tegengestelde belangen tussen de afdelingen.

Proces essentie

Opdrachtgever → contactpersoon → aanvraag → sales → Talisman ← recruiter ← CV ← specialist

Verantwoordelijkheid

Binnen Talisman heeft iedere functionaris een hoge mate van zelfstandigheid in het werk. Dit resulteert in flexibele oplossingen voor onze opdrachtgevers waarbij er meer mogelijk is dan binnen rigide structuren. Ook hier speelt het eerder genoemde geloof in het individu uiteraard mee.

Alles bij elkaar heeft iedereen binnen Talisman een hoge mate van verantwoordelijkheid in eigen werk, in het proces, de organisatie en een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel voor iedereen en alles, op welke manier ook, verbonden aan Talisman.

Kennis & ervaring

Talisman heeft een rijke en trotse historie.  De ruim 30 jaar ervaring zorgt dat wij heel veel ervaring hebben in alle mogelijke vormen en combinaties van detacheren en werving & selectie. Talisman excelleert in het bemiddelen van talenten.

In onze optiek zijn Talisman Talenten vakspecialisten die graag opdrachtgevers, voor kortere of langere tijd, van dienst zijn door hun kennis en kunde, oftewel hun talent, met hen te delen.

Talisman streeft de grootst mogelijke klantgerichtheid na daar al onze bemiddelingen twee opdrachtgevers kent, de opdrachtgever en de specialist. Deze strategische keuze komt uit geloof dat elk individu staat voor zelfstandigheid, verantwoording en ontwikkeling van z’n eigen talent.

Gecombineerd met het standpunt dat de beste specialist niet hetzelfde is als een beschikbare specialist, gelooft Talisman in maken van de beste match, iedere keer weer.

Wet- en regelgeving

Door te voldoen aan alle wet- en regelgeving worden alle risico’s (bijv. ketenaansprakelijkheid en fictieve arbeidsverbanden) volledig afgedekt door Talisman. Talisman is NEN gecertificeerd, aangesloten bij de ABU en wordt periodiek gecontroleerd door de VRO.

Aan alle Waadi eisen wordt voldaan, er is een check op noodzakelijke en verplichte documenten van onze specialisten. Niet alleen ten behoeve van onze opdrachtgever maar zeker ook ten behoeve van de specialisten.

Zekerheid

Talisman biedt haar opdrachtgevers zekerheid. Door te voldoen aan alle wet- en regeling komt de opdrachtgever nooit voor onaangename verassingen te staan.

De eerder genoemde ruime ervaring geeft zekerheid in het vinden van de juiste specialist op het juiste moment.

Oplossingsgericht denken met maximale flexibiliteit in het achterhoofd geeft zekerheid dat voor elke uitdaging een adequate resultaat behaald gaat worden.

Versterk uw team met onze experts

Met ruim 30 jaar ervaring in het leveren van direct waardevolle kandidaten en maatwerkoplossingen voor werving en detachering, bieden wij u de expertise die u nodig heeft.

Opdracht plaatsen

Registreer als opdrachtgever en maak de eerste stap naar een doelgerichte match met top professionals.

Uitgebreide talentbemiddeling

Ontdek ons veelzijdige aanbod van diensten, ontworpen om aan al uw bemiddelingsbehoeften te voldoen, van detacheren tot payrolling.

Laat Talisman jouw volgende stap naar succes zijn!

Klaar voor een verandering? Vertel ons wat je zoekt en wij vinden de perfecte match.