Referenties

Ben je klaar om het volgende succesverhaal van Talisman te worden? Of je nu op zoek bent naar je volgende carrièrestap of het perfecte talent voor je team, wij staan klaar om je te helpen. Laat je inspireren door de ervaringen van anderen en ontdek hoe wij ook jouw ambities kunnen realiseren.

Referenties

Lees hier een aantal verhalen van mensen die wij hebben geholpen. De referenties zijn soms van bedrijven en soms van kandidaten die wij hebben geholpen met het vinden van de perfect match.

Ronald van Dijk

Voor mij betekent Talisman dat men naar je luistert. En ik heb zeker de indruk een goede partner te hebben gevonden die mij persoonlijk en zakelijk laat groeien en mij daarin ondersteuning geeft. "Talisman is meer dan detachering. Talisman is een kans voor jou!"

Rob

Uiterst correcte behandeling, keurig gebeld, zelfs nu ik te zwaar ben voor de functie

Steven

Ik heb goede ervaringen met Talisman Software. Snelle terugkoppeling, gezamenlijk streven naar een zo goed mogelijk aanbod voor de eindklant. Professionele partij.

Marc

Nette persoonlijke terugkoppeling. Netjes zoals het hoort.

Rob

Contact gehad met de recruiter, hoewel niet geselecteerd positieve feedback over de aanbieder

Anoniem

Heel fijn, gelijk een belletje terug gekregen, dat wordt erg gewaardeerd maar niet vaak gekregen. Nu weet ik ook waar ik aan toe ben met deze functie.

Versterk uw team met onze experts

Met ruim 30 jaar ervaring in het leveren van direct waardevolle kandidaten en maatwerkoplossingen voor werving en detachering, bieden wij u de expertise die u nodig heeft.

Opdracht plaatsen

Registreer als opdrachtgever en maak de eerste stap naar een doelgerichte match met top professionals.

Uitgebreide talentbemiddeling

Ontdek ons veelzijdige aanbod van diensten, ontworpen om aan al uw bemiddelingsbehoeften te voldoen, van detacheren tot payrolling.

Laat Talisman jouw volgende stap naar succes zijn!

Klaar voor een verandering? Vertel ons wat je zoekt en wij vinden de perfecte match.