Voor ZZP-ers

Talisman werkt al ruim 25 jaar met ZZP-ers. Hierbij staat het zoeken naar klanten met mooie ICT en Finance opdrachten centraal. Onze visie is: De juiste specialist, op het juiste moment, bij de juiste opdrachtgever zorgeloos laten werken...

Als ZZP-er centraal

Door een mensgerichte en persoonlijke aanpak bij Talisman sta jij als ZZP-er centraal in onze dienstverlening. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij zorgeloos en gefocust kan werken aan je opdracht. Zo kom je in contact met:

  • De recruiters met wie je de opdrachten bespreekt, en je kunnen ondersteunen bij het verbeteren van je CV en je helpen voorbereiden op een sollicitatiegesprek.
  • De accountmanagers, die je informeren over de klant en de inhoud van de opdracht.
  • De fieldmanager die je begeleidt en ondersteunt gedurende je opdracht. Hij is jouw aanspreekpunt / vraagbaak voor al jouw vragen.

Als ZZP-er kies jij voor tijdelijke opdrachten. Werken via Talisman garandeert 100% compliant aan wet- en regelgeving. Dit biedt volledige bescherming aan alle betrokken partijen.

Benieuwd naar onze opdrachten? Bekijk alle opdrachten.

We faciliteren voor jou

Om jou nog verder te ontzorgen bieden wij diensten aan als Talisman College en Talisman Benefits.

  • Talisman College adviseert jou in de mogelijkheden voor opleidingen en certificering aan de hand van jouw wensen.
  • Talisman Benefits biedt schaalvoordeel bij allerlei leveranciers die je als ZZP-er nodig hebt. Een Opdracht via Talisman biedt gereduceerde tarieven en besparing bij oa een verzekeraar, administratiekantoor, leasemaatschappij, accountant en zelfs een bank.

Laten we kennismaken!

Graag voegen we je toe aan ons bestand van zzp specialisten, en grote kans dat we je direct kunnen koppelen aan een uitdagende opdracht die helemaal bij jou past!

We nodigen je hierbij graag uit voor een kennismaking.

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bram Eekhout - Freelance opdracht