Finance detachering

..

Finance detachering: specialisten via Talisman

Talisman Software: het bedrijf voor finance detachering. Of je nu een opdrachtgever bent of een kandidaat die op zoek is naar een baan, je kunt terecht bij Talisman.

Wij werven en selecteren in finance tussen finance specialisten en finance bedrijven, voor zowel tijdelijke opdrachten als vaste functies in elk kennisgebied.

Onze kracht?

Wij leveren alleen hoog opgeleid tijdelijk personeel dat direct inzetbaar is en de continuïteit van een financieel project waarborgt.

Bent u op zoek naar een bureau dat gespecialiseerd is in finance detachering? Neem dan contact met Talisman of meld direct uw opdracht aan.

 

Persoonlijk contact Opdracht plaatsen

 

 

 

 

 

 

 

Detachering van financieel personeel via Talisman

Staat u aan de andere kant en bent u juist op zoek naar een tijdelijke baan? En wilt u zich graag inzetten voor gevarieerde projecten? Dan is finance detachering via Talisman iets voor u.

Ook financieel specialisten die op zoek zijn naar een vaste baan kunnen wij van dienst zijn. Na afloop van de detacheringsperiode kunnen we afspraken maken over een eventuele vaste aanstelling. Wij zullen er alles aan doen om de beste match te vinden.

Of u nu kiest voor finance detachering, IT detachering of een andere vorm waarbij je via Talisman werk vindt.

Bekijk een greep uit onze opdrachten en vaste banen op de vacaturepagina van Talisman of neem contact op met onze recruiters voor al onze opdrachten.

 

Bekijk vacatures

 

Talisman werft enkel en alleen professionals

Talisman werft, selecteert en bemiddelt finance professionals. Wij zijn er voor mensen en organisaties met een drive. Voor iedereen met de ambitie om het hoogste resultaat te bereiken. Talisman is een gedreven detacheringsbureau in Alphen aan den Rijn en detacheringsbureau in Eindhoven. Wij zijn er voor zowel de opdrachtgevers als de kandidaten.  Wij zijn gespecialiseerd in finance detachering, IT detachering en meerdere bedrijfstakken waarin Talisman actief is.

Meer informatie over finance detachering

Financieel specialisten die op zoek zijn naar tijdelijke opdrachten of een vaste baan zijn wij graag van dienst. Talisman verzorgt voor u de beste match bij een van onze opdrachtgevers. Ben jij opzoek naar een uitdagende nieuwe baan in de financiële wereld dan komen we graag met jou in contact.

Schrijf je snel in via het contactformulier of Neem geheel vrijblijvend contact met onze recruiters op telefoonnummer: 0172-766070. Wij helpen je bij de volgende stap in je professionele loopbaan.

 

Voordelen Talisman

w

Vooraf overleg

Advies tijdens gehele proces

Specialist wet- en regelgeving

Snelle betaling

Collectief voordeel

Scholing

Persoonlijk contact

Snel en flexibel

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bram Eekhout - Freelance opdracht