Detachering voor de IT

..

IT detachering: voor elke opdracht de juiste kandidaat

De detachering van IT specialisten richt zich op organisaties die tijdelijk behoefte hebben aan extra capaciteit op het gebied van IT specialisten. Onze kwaliteit, flexibiliteit, snelheid en persoonlijke communicatie zorgen voor een duidelijke aanpak met optimaal resultaat. De wensen van werkgever en onze IT specialisten staan centraal. Talisman levert u ondersteuning in de vorm van IT detachering op maat. Ongeacht de duur of zwaarte van een project, wij zorgen voor de juiste professional. Talisman beschikt over hooggekwalificeerde IT specialisten met diverse specifieke achtergronden, zoals een talentvolle junior of een ervaren senior. U kunt rekenen op gedreven specialisten die gewend zijn snel in te werken om vervolgens resultaat te boeken.

Bespreek mogelijkheden

Ons uitgangspunt: voor elke opdracht de juiste kandidaat

Talisman heeft in de afgelopen jaren een goede relatie opgebouwd met de meest toonaangevende werkgevers in Nederland. Onze professionele medewerkers zijn uw sleutel naar een volgende stap in uw carrière. Talisman weet als geen ander de juiste match te vinden bij uw persoonlijke eisen. Of het nu gaat om IT detachering, finance detachering of voor detachering in verschillende kennisgebieden bent u bij Talisman aan het juiste adres. De recruitment bureaus van Talisman hebben een zeer uitgebreid netwerk in specialistische kennis. In ons netwerk zit een enorme verscheidenheid aan kennis en ervaring. Voor elke opdracht bieden wij een matchende specialist.

Persoonlijk contact

Talisman is hét toonaangevende IT detacheringsbureau in Nederland

Talisman verzorgt detachering IT-specialisten voor een korte of lange periode. Wanneer uw organisatie behoefte heeft aan extra mankracht door drukte, ziekte of vervanging kan IT detachering uitkomst bieden. Talisman is hét detacheringsbureau voor onder andere finance en IT detachering. Wij onderscheiden ons van andere recruitment bureaus door jarenlange kennis van de markt en een uitstekende relatie met onze opdrachtgevers en specialisten. De IT detachering van Talisman heeft als doel onze klanten de best mogelijke service te verlenen. Bent u benieuwd naar onze specialisten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ben jij opzoek naar een nieuwe functie als backend developer of een andere functie in de ICT? Schrijf je dan in door het contactformulier in te vullen onder aan de pagina of door op de contact button te drukken.

Voordelen Talisman

w

Vooraf overleg

Advies tijdens gehele proces

Specialist wet- en regelgeving

Snelle betaling

Collectief voordeel

Scholing

Persoonlijk contact

Snel en flexibel

Ons kantoor

Locatie Talisman

Benoordenhoutseweg 46
2596 BC Den Haag (route)
T: 070 312 2999
E: benelux@talisman-software.nl
KVK: 28059529

Kennismaken?

Laten we een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bram Eekhout - Freelance opdracht