De Talisman Jobs

De Talisman Jobs “Talent when you need it” is de juiste specialist, op het juiste moment, bij de juiste opdrachtgever, zorgeloos laten werken. Heb je belangstelling om bij Talisman te werken, bijvoorbeeld als Account Manager? Talisman is een middelgroot bedrijf met een platte organisatie. Wij kennen elkaar en weten wat we aan elkaar hebben. Al […]

De Talisman Jobs

“Talent when you need it” is de juiste specialist, op het juiste moment, bij de juiste opdrachtgever, zorgeloos laten werken.

slidedef-beter-dann-verwacht

Heb je belangstelling om bij Talisman te werken, bijvoorbeeld als Account Manager?

Talisman is een middelgroot bedrijf met een platte organisatie. Wij kennen elkaar en weten wat we aan elkaar hebben. Al 30 jaar verstaan wij ons vak. Je gaat werken met en voor de beste specialisten, bij bijzondere en toonaangevende klanten, in specialistische markten.  Je zal je moeten ontwikkelen en blijven groeien, niet alleen in je kennis maar ook als persoon en gesprekspartner. Je ziet overal kansen. Je wordt specialist in arbeidsbemiddeling. Uiteraard helpen wij je daarbij, want dat is onze taak. Wij bieden je de gelegenheid om binnen Talisman zelfstandig te werken, waarbij je eigen verantwoordelijkheid in je werk belangrijk is. Wij zoeken iemand die ons bij klanten wil vertegenwoordigen en de juiste specialist, op het juiste moment, bij de juiste opdrachtgever zorgeloos wil laten werken.. Uiteindelijk willen wij maar één ding: wij willen efficiënt en servicegericht in arbeid bemiddelen.

Directeur en eigenaar Koen Frese: “Wij zoeken altijd mooie talenten, mensen met echt karakter en opinie.”

Wil je met ons kennis maken en ons speelveld ontdekken? Neem dan contact op met Carmen Keers (0172-766070 of carmen.keers@talisman-software.nl) en stuur je CV en motivatie toe. Kom daarna een keer praten, kom langs op ons kantoor in Alphen aan de Rijn, Den Haag of Eindhoven. Wij komen graag met jou in gesprek.
Past dit niet bij maar ben je toch op zoek? Stuur dan een open sollicitatie.

Versterk uw team met onze experts

Met ruim 30 jaar ervaring in het leveren van direct waardevolle kandidaten en maatwerkoplossingen voor werving en detachering, bieden wij u de expertise die u nodig heeft.

Opdracht plaatsen

Registreer als opdrachtgever en maak de eerste stap naar een doelgerichte match met top professionals.

Uitgebreide talentbemiddeling

Ontdek ons veelzijdige aanbod van diensten, ontworpen om aan al uw bemiddelingsbehoeften te voldoen, van detacheren tot payrolling.

Laat Talisman jouw volgende stap naar succes zijn!

Klaar voor een verandering? Vertel ons wat je zoekt en wij vinden de perfecte match.