K. Tuur

Als freelancer heb ik de samenwerking met Talisman als positief ervaren. Ik heb via Talisman een fantastische opdracht binnengehaald die perfect aansloot bij mijn interesses. Wat mij vooral opviel, was de communicatie met mijn accountmanagers. Het team van Talisman maakte er een prioriteit van om regelmatig contact met me op te nemen, waarbij ze niet alleen mijn voortgang checkten, maar ook oprecht geïnteresseerd waren in mijn behoeftes en hoe zij daar nog beter op in konden spelen.

Optimaliseer uw succes met Talisman

Talent op zijn best: Ontdek onze expertise voor bedrijven en ICT- en Finance professionals.

Bedrijfsgerichte Talentstrategie

Met ruim 30 jaar ervaring in het leveren van direct waardevolle kandidaten en maatwerkoplossingen voor werving en detachering, bieden wij u de expertise die u nodig heeft.

Onze aanpak, jouw toekomst!

Of je nu kandidaat in loondienst of ZZP-er bent, bij Talisman staat jouw succes centraal. Ontdek onze persoonlijke aanpak, compliance-garantie en extra voordelen vandaag nog!

Laat Talisman jouw volgende stap naar succes zijn!

Klaar voor een verandering? Vertel ons wat je zoekt en wij vinden de perfecte match.